Redigerar redigerar redi...zzz

2012-09-29 @ 00:31:48
Håller på att fixa om min blogg. vilket så klart ni inte kan se då jag gör det på min test blogg. Vanja har gjort det mesta, hon är bäst! Nu ska jag lägga mig och svimma någonstans. Hejdå :D

It's easy m'kay!

2012-09-27 @ 14:22:21
Sitter i köket och pratar massa damp med Marika, även (frånochmednu) kallad "hon med hunden". Vi skippade skoljoggen idag, undra varför? ;) Nä och jag bryr mig inte heller.. jävla Johanna. Här kommer två ytterst vackra bilder på mig i min nya hårfärg. sexigt va? Jo jag vet. hejdå
 

bye bye blondie

2012-09-26 @ 18:21:25
Nu har jag dumpat den blonda Julia, är mörkhårig igen. Är mig själv igen. Yey! Happyface.. whatever. Nu ska jag muppa mig mer med Marika, tjosan hejsan!

Jag är naken, du ser rakt genom mig

2012-09-24 @ 12:32:09
Hej på er, allt bra?
Själv har jag feber, haft det sedan i lördags eftermiddag.
Ganska less just nu på att det alltid ska vara någonting, men det verkar bli bättre för varje dag som går. :)
Måste vara frisk tills på torsdag, ska ju till stan då var det tänkt.
Aja får se hur det blir med den saken men jag hoppas verkligen att jag mår bra då för vill faktiskt till stan, nä jag BEHÖVER det!
Måste ha nya skor, vill testa sushi, vill bort från den här jävla hålan.
Juste, det är en jävla håla. Finns inget som kan få mig att ändra den åsikten.
Jag valde inte att födas här, därför har jag all rätt i världen att avsky stället om jag vill.

+ Kalla mig inte negativ, du känner inte mig. Det här är min blogg, vilket du borde (om du var läskunnig) se. Jag skriver vad jag vill här, har du något emot det så behöver du aldrig mer läsa kära vän♥
 
Alla går vi runt, letar som besatta. Nån hittar nånting, och andra sig själv.

Ni ska se mig, klättra på höghus. Ni ska se mig i ny uniform

2012-09-19 @ 21:00:39
Idag på skolan blev det mycket prat.
Det var skönt, märka att det faktiskt finns folk som bryr sig och som bara inte klagar.
Ni vet vilka ni är och jag vill bara säga tack:
för att ni förstår, bryr er och inte dömer ut mig så fort jag öppnar käften. Det betyder så otroligt mycket!
Faktiskt första gången på länge som jag varit på skolan och inte varit arg/nere ett enda dugg.
 
Och du, du fattar fortfarande ingenting och du kommer inte ens ta åt dig av det här, men vet du vad? Du kan se mig, klättra på höghus. Medans du kommer stå kvar där på marken och undra vad fan som hände.
 
 
 


September when it comes

2012-09-18 @ 20:40:55
Det regnar, är svinigt kallt och tråkigt. Men färgerna, åh herregud färgerna är hur underbara som helst! Men men, dom försvinner väl dom också. Okej nu är jag så där negativ igen, någon som har lust att få mig att bli mer positiv, motivera mig lite så där? ;)
Nä trodde väl inte det, hehe. Nu ska jag sitta här rakt upp och ner och bara kolla på tv och tänka. Tänker 24/7 nu, på samma sak om och om och om igen.. Nu pratar dom on det på Hart Of Dixie också.. Är så trött på allt det här..
 

Övningskörning

2012-09-17 @ 19:27:36
Idag har jag övningskört på körskolan för första gången i mitt liv, gick riktigt bra faktiskt! Var sjukt nervös men det gick ju trotts allt bra.. Så nu kan jag andas igen. Piuuf!


Far away

2012-09-13 @ 19:44:23
Fan va trött jag är! På hyfsat bra humör dock, längtar tills imåra. Då äre helg! Äntligen :D Har varit dutti nyss, skrev en uppsatts om min uppfattning om döden, spännande ;)

I'm so sorry..

2012-09-13 @ 12:36:19
Förlåt för att jag klagar. Förlåt om jag är trött. Förlåt för mina åsikter. Förlåt så jävla mycket för att jag lever, har känslor och sinnen. Jag ber om ursäkt för min person, vad synd att du inte finner mig passande. Jag säger sanningen, visar mitt sanna jag, berättar hur läget ligger till. Hade du varit jag just nu så hade du också varit så här. Du hade inte orkat vara glad och positiv. Jag är trött på att vara ensam om det här, känner mig utstött och oförstådd. Så nu ber jag om ursäkt, för din okunnighet och din saknad av förståelse.

.

2012-09-13 @ 10:43:08
Idag är en sämst dag. Jag orkar inge mer. Lyssnar på belmans tolkade verk. Mår illa.

Gips

2012-09-12 @ 20:05:11
I morgon är det skolfoto. Så va hem till Marika förut så hennes mamma kunde göra en inbakad fläta på mig. Fett nice :D Just nu sitter jag och chattar med Patrik och kollar på Tbbt. Hahah fy idag så gjorde Frida en gipsmask av mitt ansikte på Bild/form lektionen. Kände mig skitsnygg när jag låg där. Haha xDFörlåt för att bilderna blir så konstiga men får inte till att få dom.åt rätt håll :(

Good morning 2 u all..

2012-09-10 @ 06:56:02
Kaffe och cigg nudå, sen fixa sig. Sen två lektioner och sen är det bara att dra hem igen.. :D

Det är min värld det här!

2012-09-09 @ 23:44:00
Ligger i sängen. Snusar. Lyssnar på musik, högsta volym. Härligt. Imorgon äre skola, kan dock inte sova. Får se vad som händer. Hoppas jag och Marika ska sola imorgon. :) Måste få mer färg. Är för blek. :(
Ska FÖRSÖKA sova nu. Natti.

'Hjärter dam bär på en sak, som hon inte vet att hon har. Hjärter dam bär på en sak. Hon bär på rent svart hat.'
 

Ghost Whisperer

2012-09-09 @ 17:46:16
Sitter och kollar tv. Kom nyss hem från Marika, vi drack hallondrinkar och kollade på Svenska Hollywood fruar. Sjukt nice :D
Nu kollar jag på Ghost Whisperer, som ni kan se på rubriken.
Igår var jag hos Andreas och drack kaffe, hade roligare än jag haft på länge!
Haha och det behövdes verkligen kan jag säga!
Imorgon är det skola igen, jippi!
Var ett tag sedan jag verkligen såg fram emot skolan, men behöver ha något att göra.
Träffa folk som jag mår bra av att träffa.
Ha något att se fram emot, det är inte ofta det händer.
Men just nu, idag, här och nu, så mår jag bra.


Hugh Jackman<3

2012-09-07 @ 22:02:35
Kollar Wolverine, awesome film!! :D
Sen blire dusch+sova.
Imorgon ska jag till min stuga och bygga.
Vi bygger uthus.
Vi äger.
Jag borde gått bygg ;)
Hahah!

Jag klipper ut alla stjärnor från himlens pappersvalv

2012-09-07 @ 15:40:15
Kom precis hem. Så sjukt skönt! Har varit på byn ett tag med mor, handlat lite och hämtat ut mitt paket. Äntligen!! Va less på att vänta, men nu äntligen är dom här, mina underbara underkläder, haha.
Nu sitter jag i sängen, lyssnar på musik, slappar, har äckligt tråkigt. Har ont i ryggen också, woho helg! Eller not. Finns inget att göra. :(

Kärlek är för dom..

2012-09-07 @ 07:11:20
God morgon på er! Börjar dagen med kaffe och snus, livet leker. Ska på skolan snart, sen blire helg!! :D Inte för att det finns nå att göra men men.

Kladd/tatueringar

2012-09-06 @ 20:46:00
Jag vill tatuera mig, här och nu! Skulle helst velat haft det gjort igår. Vill att någon målar min kropp, finns så många saker som jag vill ha, som verkligen kommer betyda något, för alltid. Men så behöver man ju pengar också, vilket absolut inte finns. Tänker be om det i julklapp av alla, för jag vill verkligen nu! Har velat sedan jag var typ 13. Inget jag fått för mig nu bara så där. Åååh.. kan det bli jul nu?


Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal.

2012-09-06 @ 09:22:00
Jag ber om ursäkt. För idag. För igår. Jag slits itu inombords. Jag går sönder inombords. Mitt hjärta spricker sönder, känns som glas. Trösten, den finns ej. Jag behöver ett par armar, som starkt sluter sig runt mig och skyddar mig. Skyddar mig mot lögnerna, falskheten, hatet. Som kan skydda mig från mig själv.

Dikt

2012-09-05 @ 22:28:00
Vad är livets gåta
Löst av ingen
Vad är hoppet
Poesi av tingen
Vad är kärlek
Irrbloss som lär oss gråta
Vad är döden
Lösningen på livets gåta
.

Hej igen!

2012-09-05 @ 21:47:00
Har nu bestämt mig för att börja småblogga lite igen, ta det steg för steg. Som ni läst tidigare så vet ni varför jag tog en paus. Jag är glad över mina vänner, dem som får mig att skratta, tänka efter och växa. Har även lärt känna människor som gått/går igenom samma sak som jag gjort/gör med ångesten. Det har hjälpt mig en hel del att lyssna på vad dem har haft att säga, tagit till mig av deras erfarenheter och dessutom fått några nya vänner. Idag fick jag en mild panik attack på skolan, men jag lyckades lugna ner mig, Vilket jag aldrig skulle gjort förut, då hade jag bara gått hem direkt. Så nu när jag känner att jag kommit tillbaka lite smått på fötterna igen så kan jag även lägga lite energi på att skriva här, visst, det är inte jättemånga som läser min blogg - men jag hoppas att dem som känner igen sig i mitt mående fortsätter läsa, tar till sig av mina tips och också delar med sig av sina erfarenheter. Ni får gärna kommentera, fråga eller maila med mig. Be om min e-mail adress isåfall. Jag svarar alltid.

( det är dags för en seriösare blogg, det här är början.)

RSS 2.0