♣ Coffeetime ♣

2013-04-25 @ 14:08:05
 
Sitter på skolan och dricker kaffe. Igår var första dagen på mitt nya jobb, ett marknadsundersökningsföretag i Åre. Känns jätte bra faktiskt! Ska jobba idag igen så laddar upp med lite koffein nudå ;)
Jobbar från 16.30 till 21.00 och går i skolan hela dagarna så lite extra energi kan allt behövas haha!

And it was done

2013-04-23 @ 18:29:00
Haha kolla storlekarna, tjockisjulia.
 
Nu har jag beställt kläder till resan. Kul, dom kommer den 10/5 typ, haha 9 dagar innan vi åker. Så hoppas verkligen att allt passar, för hinner ju inte skicka tillbaka de. Påtal om att skicka tillbaka, måste skicka tillbaka mina skor FUCKINGIGEN för dessa passade inte heller, så otroligt less jag blir! Får ju panik, vill ju att allt ska vara perfekt när studenten väl är. Håller tummarna att de kommer passa nästa gång, annars går jag barfota.

I said it before, I won't say it again. Love is a game to you, it's not pretend

2013-04-22 @ 14:35:04
Fuck off.
Jag har tänkt på en sak. Alla jag känner är så öppna i sina bloggar, skriver om sina sjukdomar/tankar/äkta känslor. Varför kan inte jag göra det för? Visst jag skriver ju att jag mår dåligt och sånt där. Men jag kan inte skriva hur jag verkligen mår, hur jag verkligen känner mig när jag är nere i mina svackor. Har försökt flera gånger, skrivit millånga inlägg, men raderar dom direkt. Jag kan inte sätta ord på hur jag mår när det är dåligt, det går liksom inte att beskriva. Jag VET att andra jag känner har haft panikattacker. Men det är inte vad jag mår dåligt över, panik alltså, jag har lärt mig att se förbi dom, för jag vet att jag inte kommer dö, allt jag behöver göra är att andas när jag känner att en attack är påväg. Grejen är att jag inte känner någon som beskrivit att dom känt det jag känner, ganska ofta nu mer, så jag kan inte sätta ord på det heller.
För kan inte förklara saker med mina egna ord, inte när de gäller sånt.
Vet att jag sa att jag inte skulle skriva på ett tag, men fick lust idag. Funderar på att lägga ner den här bloggen. Får ju ändå skit när jag försöker öppna mig för mina vänner, konstigt eftersom jag måste öppna mig på något sätt och jag kan som sagt INTE SÄTTA ORD PÅ MINA KÄNSLOR. Jag måste skriva om dom.. Det som var meningen med den här bloggen från början men aja..Whatever.
Mina studentskor har kommit nu, yey.
 
 

Så här ligger det till

2013-04-16 @ 10:55:35
Jag VET att det var länge sen jag skrev här. Så jag tänkte förklara varför.
Min bror har varit sjuk, jätte sjuk. Har pga det inte kunnat koncentrera mig på något annat.
Bloggen har helt enkelt inte kännts viktig, Nu är han frisk men andra saker spelar in,
så som att jag ligger efter i skolan. Jag har jätte mycket att göra och på väldigt liten tid.
Därför lägger jag nu bloggen på hyllan,
hur länge vet jag inte men jag kommer att blogga igen - jag vet bara inte när.
Hoppas ni fortsätter att komma tillbaka hit för någon gång så kommer
faktiskt jag börja skriva igen och då vore det väldigt tråkigt om ingen läser längre. :P
  Nu vet ni varför jag inte skrivit på ett tag osv.
Ha det bra, hörs hej! :)

RSS 2.0