>

2013-11-20 @ 19:18:50
Det känns som att jag drunknar i min egen förtvivlan.
Men det kommer bli bättre.
Det måste bli bättre.
Lättare att andas, naturligt att le.
Jag måste vända min förtvivlan emot mig själv,
Få den att drunkna i mig.

Nails and stuff

2013-11-13 @ 19:53:00
Idag har jag varit med Marika hela dagen, först följde jag med henne till Åre för hon skulle till COY och fixa sina naglar inför nästa helg då hon ska ner och se Black Sabbath, biatch!
Men naglarna blev hur som helst skitsnygga! Medans hon var på salongen så gick jag iväg och köpte hårfärg, nu ska det ske förändringar här må ni tro! Blir till att färga det imorgon istället för idag för nu är klockan så mycket.
Imorgon ska jag förresten på skolan, ska hålla Marika sällskap och så ska jag se om jag hittar igen min marionettdocka jag gjorde innan studenten, vill liksom gärna ha med den hem även om den inte blev helt klar!
Juste Marika fixa mina naglar idag också, blev skitsnygga dom med! En är spetsig och vi kom fram till att jag passar bättre i spetsiga naglar så blir nog mest sådana framöver! :D

50-år är inte lite det

2013-11-02 @ 21:37:52
Idag har jag haft fullt upp! Min mormor och morfar firar 50-årig bröllopsdag samt att mormor fyller 71 så dom har varit här hela dagen. Bland annat så bakade jag en tårta åt dem och så hade mamma köpt vin åt dem, ett vitt vin från Per Morberg som jag aldrig själv testat men tror nog att det är gott! Just nu kollar jag på Så mycket bättre med mamma, asså förra året tyckte jag att det var jätte bra men denna säsong förstår jag mig inte riktigt på om jag ska vara ärlig, men men det ska bli riktigt intressanta att se Lill Lindfors tolka Ken Ring! Haha! 
Nu blir det att kolla Mission Impossible-Ghost Protocol med mammi och Jacob! :) 

RSS 2.0